Hediye Vermenin Sanatı: Bon Gifting'in Hikayesi

Hediye Vermenin Sanatı: Bon Gifting'in Hikayesi

Aug 25, 2024

Bon Gifting, 2019 yılında markanın konsepti gibi zarif ve özverili bir kadın girişimci olan sevgili Gamze'nin kurduğu, geliştirdiği ve büyüttüğü butik bir işletmedir. Açıldığı günden bu yana markanın misyonu, hediye seçimini sıradan bir görev olmaktan çıkarıp, keyif dolu bir deneyime dönüştürmektir.

Sevgili Gamze seneler süren emekleriyle sayısız ve birbirinden harika hediye kutusu tasarlamış, sayısız firmalara kurumsal hediye servisi sunmuştur. Birçok kişinin kendisini özel ve değerli hissetmesine aracı olan hediye kutularıyla çok tutkulu ve zarif bir marka kimliği ortaya çıkartmıştır.

2024 yılının başında gelişen bazı durumlar Gamzeyi yurtdışında yeni ve çok güzel bir hayata davet ederken, yakın bir arkadaşı olarak şu an sizlere bu yazıyı hazırlayan ve markanın yeni sahibi olarak ben İrem, bu yolculukta artık beraberiz.

Siz değerli müşterilerimizle bu zarif yolculukta birlikte olmak benim için büyük bir mutluluk. Her bir hediye kutusunda, sevdiklerinize verdiğiniz değeri yansıtmak için tüm tutkum ve özverimle çalışmaya devam edeceğim. 

Her paketi özenle süslüyor ve sevdiklerinize el yazısı sipariş notu ile gönderim sağlıyoruz. Ayrıca, her hediye kutusunun içerisinde kurutulmuş ve yapay çiçeklerden oluşan minik buketler hazırlıyoruz; bu markanın açıldığı günden beri yaptığı benzersiz ve el yapımı detaylarla oluşturduğu imzasıdır.

Her bir hediye kutusunun ardındaki hikayenin önemini çok iyi anlıyorum. Bu yüzden amacımız, sadece hediyeler sunmak değil, aynı zamanda her birinin gerçek anlamını ve duygusunu yansıtmaktır. Sevgilerimle

-İrem